#stoptheGIF & Menang Hadiah Grapebly!

Jom mommies rebut peluang menang botol bayi dari Grapebly! Mudah sahaja, anda perlu ikut step yang ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

#stoptheGIF & Menang Hadiah Grapebly!
661 Balas

Bismillahirrahmanirrahim 🤲🏼 #stoptheGIF Done follow Instagram @theAsianparents and @grapebly . Saya sertai pertandingan ini kerana saya ingin memenangi botol susu Grapebly ni.. malahan botol Grapebly ini merupakan (Anti-Colic Feeding Bottle) sangat sesuai untuk baby yang baru lahir❤️ Di samping itu, banyak kelebihan dengan menggunakan botol ini kerana dapat membantu ibu jika anak yg baru lahir kembung perut atau perut tidak selesa. InsyaAllah dgn izin-Nya, Semoga ada rezeki saya dan anak saya untuk memenangi pertandingan ini. Terima kasih kepada pihak theAsianParents dan Grapebly diatas pertandingan yang dianjurkan ❤️