#stoptheGIF & Menang Hadiah Grapebly!

Jom mommies rebut peluang menang botol bayi dari Grapebly! Mudah sahaja, anda perlu ikut step yang ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

#stoptheGIF & Menang Hadiah Grapebly!
661 Balas

#stoptheGIF ✅ Done follow kedua2 IG @theasianparent_my & @grapebly ❤️ My IG - ismenajihahh 1.Theasianparent app sangat lah berguna untuk ibu2 & bakal ibu2 , di sini kita boleh share pelbagai pendapat & ilmu 😊 Anak first , second & now third saya masih bersama Theasianparent ❤️ 2. Brand grapebly , saya sangat tertarik dengan brand ini kerana dari segi bentuk botol ni yang cantik , puting susu yang pasti nya sangat lembut untuk baby newborn , semoga ada rezeki untuk baby saya lahir yang bakal lahir tahun dpn🤲🏻

saya sudah menyertai #stoptheGIF dan follow kedua2 IG the @theasianparent_my & @grapebly Ini merupakan anak pertama saya dan saya sangat gembira kerana pertama kali menggunakan aplikasi Theasianparent app saya dapat bertanya perkara yang menjadi keraguan dan berkongsikan perkara yang saya juga pernah alami bersama2 ibu diluar sana. Theasianparent memudahkan ibu2 dan memberikan banyak info berguna terutamanya kepada ibu pertama diluar sana❤️❤️ Semoga ada rezeki anak saya untuk mencuba produk @Grapebly😍 Ig : zuhana_az

Saya sudah menyertai #stoptheGIFchallenge dan juga telah follow @theasianparent_my dan @grapebly Semoga Ada rezeki utk baby yg bakal lahir bulan 12 nti. The Asian Parent sgt la bagus utk tambah ilmu pengetahuan utk yg mom to be. Lagi2 utk yg first mom. Aplikasi the asian parent nie sgt2 la membantu utk mencari informasi tentang kehamilan, penyusuan dan berbagai lagi terutama utk ibu dan bayi. Kawan2 saya yg first mom pon sye suggestkan utk download apps nie sbb sgt2 membantu. Terima kasih The Asian Parent Malaysia 🫶🏻

Bismillahirahmanirrahim🥰 Done follow @theasianparents, @Grapebly Sangat suka info-info❤️yg dikongsi dlam apps the asian parents.sya join dri anak first lgi 3 thun lepas & sampai sekarang untuk anak kedua..Banyak ilmu2 & perkongsian yg manfaat yg sya blajar dri apps ini dan ia mmbantu juga sya ingt fasa umur kandungan sya bla p checkup🤭🤭.. Semoga ada rezeki untuk anak kedua sya..Saya sertai prtandingan ini kerana botol susu dari Grapebly mrupakn salah stu brand yg tngah sya survey utk baby yg bkal lahir😁😁😁

#stoptheGIF INSTAGRAM : cadbury_blackforeast Done follow IG : @theasianparentsmalaysia n @Grapebly . Semoga ada rezeki anak saya untuk dapat kan hadiah from theAsianParents dan Grapebly! . Saya Sertai pertandingan ini kerana Grapebly adalah botol susu yg Anti-colic Feeding Bottle ! So,ia akan menyenangkan para ibu pertama seperti saya jika anak menangis kerana kembung perut @ tidak selesa selepas menyusu.. jadi ia akan membantu dan menyenangkan saya dalam urusan harian jika saya memenangi botol susu by Grapebly ni ❤️

#stoptheGIFAplikasi the asian parent nie memang best. Masa pregnant anak 1st dah start pakai apps nie. Sebab banyak info-info menarik. Serta penjagaan kesihatan dan pemakanan sewaktu tempoh kehamilan. Time keguguran tue siap ada masa pemulihan lagi. So sekarang still gunakan lagi untuk lihat perkembangan anak membesar. Juga terdapat banyak peraduan yang menarik khas untuk ibu dan anak. JOM SEMUA KITA FOLLOW THE ASIAN PARENT... SEMOGA ADA REZEKI UNTUK ANAK SAYA. Aamiin... 🤲🤲 #theasianparent #stoptheGIFchallenge

#stoptheGIF #theasianparent #Grapebly Semoga terselit rezeki saya dan anak saya.. App theasianparent sangat berguna untuk saya sebagai ibu buat pertama kalinya. Sebagai seorang ibu yang baru dan tidak pernah ada pengalaman dalam parenting, dari app ini semakin hari semakin saya mempelajari ilmu2 yang baru. Saya memasuki peraduan ini kerana pertama kali saya melihat botol susu yang boleh bertukar penutup. Dengan ini ianya sangat mudah dan sesuai untuk perkembangan bayi yang kian membesar kelak.

Saya suka follow @theasianparent_my kerana banyak info2 yang penting dan menarik yang saya dapat pelajari. Aplikasi yang bagus kerana dapat mengingatkan kandungan dan kesihatan. Selain itu, pelbagai contest menarik yang telah dianjurkan #theasianparent_my salah satunya ialah #STOPTHEGIFTCHALLENGE dan akan dapat ganjaran menarik dari @Grapebly! Semoga rezeki saya dan bayi memenangi hadiah dari #Grapebly ❤️❤️❤️❤️❤️ Ig:khairunnawwar Jom follow: @theasianparent_my @Grapebly

#donefollow #grapebly #asianparent #donescreenshot #stoptheGIF ig : ainsofia96_ hai asianparent.🤗. terima kasih kerana selalu bagi guide utk saya as a firstmom dr mula sy pregnant hingga dh lahirkan anak🥰.. semoga ade rezeki anak pertama saya yg berusia 5 bulan ini utk mendapat botol ini kerana anak saya sekarang masih dalam proses training utk minum susu botol. Diharap saya ada peluang untuk menang kali ini untuk anak saya. Terima kasih atas jasa baik asianparent..♥️😘

semoga ade rezeki saya menang mencuba brand terbaru dari grapebly ini untuk baby yg bakal lahir nt... setelah sy survey mengenai brand ni agak excited and terkejut 1 botol tp boleh tukar² accsesories so very worth it gila korang taw so im so excited wanna try this brand, 1 bottle but u can change the accsesories part jadi 1.Puting anti kolik 2.penutup muncung 3. penutup jerami dengan bola graviti 4.botol simpanan ig:ayuniyahaya done ikut step untuk menang smoga ade rezeki