TAP Tanya Doktor: Protection against Measles, Mumps, Rubella, Chickenpox and Rotavirus Disease

Jom ikuti sesi webinar TAP Tanya Doktor dengan topik “Protection against Measles, Mumps, Rubella, Chickenpox and Rotavirus Disease”! Kami bawakan seorang pakar Konsultan Pediatri & Neonatologi iaitu Datuk Dr Mohammad Iqbal Mohammad Sarwar untuk menjawab segala pertanyaan anda Ikuti perbincangan ini secara LIVE di pautan Zoom ini: https://tap.red/q5sjo, pada 9 Dec 2022, jam 8pm - 8.45pm. Jangan lupa, ya!

TAP Tanya Doktor: Protection against Measles, Mumps, Rubella, Chickenpox and Rotavirus Disease
9 Balas

ASSALAMUALAIKUM doc..sy nk tanya..sy prengnt,ad mslh asma no stop,kena jmpa pkar ,tiap bulan..blh ke sy nk bersalin scara czer

Dr Iqbal.. Yg selalu rawat anak2 saya di KPJ ❤️

Salam dekat mana ye

2y ago

kalau salam selangor kat seksyen 19

woww. cant wait!

Yeayy nak join

👍🏻 terbaik

8h😘😘😘

Post reply imageGIF

skrng ko?

👍🏻