Ibu Mengandung Tak Boleh Dekat Dengan Org Kne Chicken Pox Ke?

Jika yang kena chicken pox tu anak sendiri bagaimana..??

1 Balas

Adik ipar sy,kakak ipar & anak buah kena. Mak mertua,doc semua dah pesan awal² dekat family mertua,jangan bagi ibu mengandung dekat atau datang rumah. Cz org mengandung senang kena jangkitan. Sy sampai skrg tak pergi lagi rumah mertua,dah dekat sebulan jugak tak pergi. Klu semua dah ok pun,kena tunggu lagi sebulan,coz udara & kena bersihkan rumah tu betul². Doc pun pernah bgtau,kalau kita pernah kena chicken pox masa kecik,bila besar boleh kena lagi.

5y ago

Itu la.. Nk g klinik la check