bahaya ibu mengandung kena chicken pox???

Saya mengandung 4 bulan..hari tu sy cuti kuarantin sebab anak sulong kena chicken pox...sekarang bdn sy dh mula ada bintik2 air..bdn rasa nak demam...sakit2...hurmmm...ada sesapa boleh shre pengalaman mengandung kena chicken pox??? Risau dah ni...

2 Balas

Better ke hospital je la sis. Maybe ada ubat khas utk ibu mgandung yg kena chickenpox ni. Kalau sy dlu kena chicken pox sy terus minum air kelapa muda. N guna air rebusan kacang hijau utk hilangkan bintik2 chickenpox tu. Dalam seminggu tu sembuh dah. Demam² tu memang akan ada. Ni cara sy la... klo yg lain x tau pulak

Bahaya utk baby.