hubungn intim

Jika wktu mngandung masok 3rd trismister..boleh ke suami menggunakan magic tisu??ad ap2 effect x?

4 Balas

baik xyah sis..sye dulu prnh brsama pakai tisu magic..sye pjj..suami balik je pakai tisu magic sbb nk brsama lama..x fikir pnjg..effect pd bby..bby sye gugur 5bln..sye rasa mgkin ad kaitan..tp x prnh bgtaw doc pon time brsama pakai tisu..skrg dh insaf dh..kalau x pregnnt xpe..skrg prgnnt nk jga btul2..xpe la x guna tisu magic pon..aslkn bby selamat..🤲🏻 kepuasan kita no 2 dh..

2y ago

pernah skli lps brsama kluar drh..bukn fresh blood..prsan lps brsama..sye lap pakai kain..tgk2 ad kesan drh cmpur lendir..mgkin cmpur dgn air mani mse tu..mmg suami lps dalam..huhuhuhu..skrg x lps dlm dh..takottttt..

maaf puan..sy kurang psti ttg ini..tp better jgn guna..tkut memudaratkan esp ms preggy..wallahualam...or puan try tnye doc ada side effect x?

4y ago

sm2.. jg dri bebaik ea😉

Sy rasa tak perlu kot... X sesuai..

apa tu magic tisu?