Selalu lapar tapi kurang makan

Jika selalu tahan lapar ada beri kesan sangat ke kepada baby? Risau. Saya baru masuk trismester kedua. Memang selalu lapar. Mkn nasi dua kali sehari je. Lepas 3 jam mesti lapar balik. Bila lapar lagi mkn kacang, kadang minum air kosong je. Banyk nk catu skrg, tgh jimat duit. Tak bekerja dh lps mengandung sbb morning sicknesses teruk. Harap pada gaji husband saja. Jadi selalu tahan lapar, nak tahu jugakla jika ada sesiapa mcm saya? Atau pernah mcm saya? Baby mcmne okay ke?

12 Balas

klau blh jngn la biar bby lapar sian dia sis nanti dia kurang gerak .makan je apa2 alas perut .sejak preg mmng cepat lapar klau dah 3rd trimester lagi kerap lapar tak smpai 1jam dah lapar balik

1y ago

kita banyak buat kerja pun dia takkan gerak sangat sebab kita letih. kita letih dia lagi letih