ingin tahu

Jika keguguran berpantang mcm mana? Pakai bengkung x ?

6 Balas

Pakai sis.. Nk bpntang mcm org bsalin pn lg elok.. Sb kguguran lg kne jage rapi dlm pantang sb rahim kite ibarat buah x msak yg blom ckup usia tp dh jatuh ke tanah.. Compare dgn yg dh matang usia..so kne jge lebih ckit la.. Kalo blh pantang sme mcm owg bsalin normal lg baik..

Sy dlu pakai bengkung. Tp kejap2 je. Pantang mcm org bersalin, berurut 3x, mkn pun bpntang ais x minum, brtungku selalu buat, pkai stoking.minum air masak byk2..snang crita mcm org bersalin. Sbb sy nk sihat cepat. Alhamdulilah lps sebulan pregnant balik dgn izinNYa.

Macam mna kalah perut tdk membesar

kena pakai juga

Boleh pakai

kena pkai