Bengkung Pantang

Hai semua, just nak tanya, mommies dlm pantang prefer bengkung tradisional atau bengkung modern ya? sy tengok bengkung modern mcm lg senang pakai sendiri dan convenient, tapi tak tahu mana lg berkesan dan lagi baik utk ibu berpantang..

2 Balas

Bengkung modern yg fungsinya & kualitinya mcm bengkung traditional. Bukan yg pakai masih gelebeh. Brand sajat saya suka. Bengkung traditional ni susahnya sbb nk ikat bertali bagai, kitonya taksabar

Saya tak pakai masa pantang. Tak suka bengkung 🤭