Assalamualaikum..akk nak tanya jika berkilnik kat swasta blh bersalin kat hospital kerajaan.sbb akk

Jika berkilnik kat swasta blh kah bersalin kat hospital kerajaan..

1 Balas

blh . jgn lupa bwk buku pink@buku brkaitan ttg kehamilan dr klnik swasta pergi ke hsptl ms nk brsalin nnti..

9mo ago

Alhamdulillah.. terima kasih info nya puan . semoga dikurniakan kesihatan kekuatan dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah lagi..aamiin