Lampin si kecil jenis yang mana?
Voice your Opinion
Sarung
Lekat kiri dan kanan

4453 respon

16 Balas

Dua2 jnis ada.. 😂😂😂mne sempat pkaikan..kita pkai n sarung..klu lasak sgt pkai yg sarung..klu dia reti duk diam ms tu .br pkaikn yg tape..😋

Pernah try pakai jenis sarung sekali tapi x syok pakai .sebab baby 3bulan macam lain,so skg tukar zip kanan kiri macam lebih selesa💕

Saya rasa pants elok pakai masa dia dh start merangkak sb dia dh banyak gerak bahagian tape tu keras nanti dia xselesa

dua2 guna..pants guna bila dier dah pandai buka pampers yang lekat..dan tukar kpd pants

Time 1 kebwh pki lekat tepi. Skrg pants..

Pants mmg sgt memudahkan

Lekat kiri kanan ✌🏻

sarung sbb xbediam dah

Lekat kiri & kanan

Kedua2 di atas