Maaf nk tny ,untuk NB nk pkai pampers jenama ap ye?? Spa kt sni ad baby y kulit sensitif?blh shre

Jenama pamprs ap

2 Balas

Guna drypers, rajin2 tukar pampers baby.. 2 jam tukar sebab newborn kerap berak n kencing, untuk kulit sensitif kat bahagian tu boleh guna sudo cream.. semoga d permudahkan 😊

3y ago

Aamiin... doa yg sama juga untuk awak sekluarga 💕

mamipokko is the best.. good quality.. beli kat 99 speedmart mmg harga berbaloi.. 😉

3y ago

smoga sis n keluarga sslu dmurhkn rzeki n diprmudhkn sgla urusan aamiin huhu