Nk tye ibu2 yg brpengalaman..cream ruam jenama ap paling sesuai for baby

Jenama cream ruam

14 Balas

Sy guna jenama pureen sgt bagus. Anak sy pernah ruam teruk kt bontot sbb pempers tak sesuai sapu tu dlm 1 mlm kurg mkin kurg ruamnya bagus sgt2. Dlm 2/3 hri licin bontot anak sy

snow white rm35 untuk ruam , youbaby untuk ruam + kahak + selsema blh guna rm59.90 nk murah sikit try beli dlm tiktok .. ank saya pakai okay sngt

1y ago

yg kaler bby pink tu sesuai untuk kulit bby

sy pakai cream youbaby utk anak sy. menjadi jugak. utk kurangkan kahak batuk pon ok

saya pakai losyen premium beauty produk SHOM.. sekali mak nya pakai.. memg menjadi

Dermoplex , bezone cream ..

i pakai sebamed je 😅

Bepanthen, sudocream

saya pakai bepanthen

sudocream sis

krim youbaby