anak kedua ceaser baru setahun..allah bagi rezeki lagi satu dah 4bulan 🤲🏼🥹 risau.. ada yg mcm sy tak

7 Balas

saya ank sthun 8bulan lekat lgi..konon merancg thun dpn...mmg x ready n x jngke,sye czer jgk...tp tula utk elak stress mse pregnant,sye trime slow2 rezki dri Allah,cume ckp kt baby,mummy x berharap ape2 dri kamu,jika Allah izinkn kamu bersme ngn mummy daddy,kmu hiduplah dlm rahim mummy dgn sihat dan kuar pon dgn keadaan sihat ..tp jika x,mummy redha jika Allah nk trik kamu...mse pregnant 9minggu kene covid plak tu,duk pi scan lpas covid alhamdulillah baby mkin membesar...n benar dia nk duk jgk ngn mummy...skrg da 29week...lpas kene covid xde lgi demam biasa or ad selesema ke batuk...Allah permudahkan sume...seorg ank yg kuat smgt..