anak kedua ceaser baru setahun..allah bagi rezeki lagi satu dah 4bulan 🤲🏼🥹 risau.. ada yg mcm sy tak

7 Balas

saya ank sthun 8bulan lekat lgi..konon merancg thun dpn...mmg x ready n x jngke,sye czer jgk...tp tula utk elak stress mse pregnant,sye trime slow2 rezki dri Allah,cume ckp kt baby,mummy x berharap ape2 dri kamu,jika Allah izinkn kamu bersme ngn mummy daddy,kmu hiduplah dlm rahim mummy dgn sihat dan kuar pon dgn keadaan sihat ..tp jika x,mummy redha jika Allah nk trik kamu...mse pregnant 9minggu kene covid plak tu,duk pi scan lpas covid alhamdulillah baby mkin membesar...n benar dia nk duk jgk ngn mummy...skrg da 29week...lpas kene covid xde lgi demam biasa or ad selesema ke batuk...Allah permudahkan sume...seorg ank yg kuat smgt..

sepupu Sy macam Ni tapi kuasa Allah dia dapat beranak normal yg seterusnyaa... banyak2 Kan berdoa sis.. Allah bagi rezeki bersebab peduli Kan mulut org yg negatif kdg2 Kita X ready Allah dah bagi rezeki... positive ja selalu sis . inshaAllah dipermudahkan

2y ago

bleh tu normal sis..

Jarak dekat ni kena jaga dgn baik .. ibu dan anak. Dah rezeki terima dgn shukur. Mmg selalunye lepas bersalin kita masih subuh jdnye cepat lekat utk anak kedua bg setengah org. Tawakal sis sure ada kebaikkan pemberian tuhan. Insha allah blh itu

Kita sama sis 🥹 Ghisauuu.. Taktau nak ckp mcm mana. Ingatkan raya jee terkejut. Rupanyaaa terbabas pun terkejut 🥲

2y ago

So kena refer doktor pakar tak utk cek jahitan czer lepas? Doktor pot pet atau dia ok je? 😂 Ada alahan teruk atau sakit tak dkt bekas czer tu? 😭

semoga sis kuat. ada guna perancang tak tu

terima dgn seadanya

tqqq💕