Kandungan 10 minggu

Janin tanpa denyutan jantung...saya masih bersedih tapi saya redha...

14 Balas

Sy 2 kali alami bende tu . Yg first time 9 minggu So kene dnc. 2 bulan lepas cuci sy mengandung balik Tp lagi* Allah uji saya. Pun tkde heartbeat baby time 9 minggu juga. 3 bulan lepas tu sy mengandung balik (now 19 weeks & baby sihat ❤️) Alhamdulillah. Akan selalu ada pelangi setelah hujan. Allah sebaik* perancang. Sabar. Insya-Allah ada rezeki baby untuk awak 😊