Kandungan 10 minggu

Janin tanpa denyutan jantung...saya masih bersedih tapi saya redha...

14 Balas

Sy 2 kali alami bende tu . Yg first time 9 minggu So kene dnc. 2 bulan lepas cuci sy mengandung balik Tp lagi* Allah uji saya. Pun tkde heartbeat baby time 9 minggu juga. 3 bulan lepas tu sy mengandung balik (now 19 weeks & baby sihat ❤️) Alhamdulillah. Akan selalu ada pelangi setelah hujan. Allah sebaik* perancang. Sabar. Insya-Allah ada rezeki baby untuk awak 😊

Insyaallah ada rezeki awak lepas ni. Sy 2 kali baby tkde jantung, 2 kali juga kene cuci 😊 now 29 weeks pregnant. Tabah ye awak. Ada Rancangan Allah lebih baik nk bagi kepada awak 😊 Awak bersabar & redha..

Assalam sis... saya mengalami masalah yg sama dgn sis sekarang ni. Saya sgt risau nak tunggu lagi 3 minggu utk scan semula di hkl. Last check kandungan 10 minggu still takde degupan jantung...harapnya next scan semua baik-baik je

3y ago

nk tnya selepas 2 mgu awk scan balik mcm mne?

Saya alami benda yang sama..doctor cakap missed carriage. Kandungan 10 minggu sama macam awak... Apa boleh buat benda nak jadi...mungkin belum sampai rezeki saya lagi

Saya dah 9 minggu dah nampak kantung dan baby tapi tak nanpak jantung..... ni kandungan dah nak masuk 10 minggu harapnya boleh dengar heartbeat lah...risau saya...

saya pun mengalami masalah yg sama...kandungan dah 10 minggu... Last ke hosp, doc scan dr bawah, kantung baby nampak, cuma janin kecil, heart beat xde..

sy baru je ggur sndri dan mengalami bnda yg sma. septtnya dh 12minggu tp scan janin x mmbsar masih 8minggu dan dunyutan jntung dh x de.

sama saya . sudah 13 week . tpi belom ade tanda keguguran . DR. check 3 kali maseh sama juga tiada denyutan jantung . now saya bleeding sikit2 aja

7mo ago

boleh tahu apa jadi?

Al-fatihah...takziah sis..semoga kuat dan tabah menghadapi ujian ni.. InshaAllah ada rezeki yang akan datang untuk sis dan pasangan

Semoga tabah sis....saya alami kes yang sama waktu kandungan 10 minggu juga..takde rezeki tapi saya doa supaya saya hamil lagi