denyutan jantung di bahagian bawah perut?

Boleh ye kadang kadang, semasa berbaring, terasa denyutan jantung janin di bahagian bawah perut? 34w

8 Balas

Aah, kalau checkup klinik, nak dgr denyutan. Kan nurse letak kan alat kat bahagian bawah perut. Kalau denyutan kat bahagia atas perut, baby masih songsang. Tu lg risau. Kadang sebab baby hiccup or sedu pun kite boleh rasa. Denyut dia mcm serata jee.

ia sis sy last period 27 bulan 11. tapi bilah sy baring sy rasa mcm ada bendenyut2. kira2 kandungan sy tu dh masuk brapa bulan ya?

tu sedu sis,sy dlu pun anggap tu dnyutan jntung pdahal tu baby sedu🤣skg baby dah 1month 15days

Mna boleh rasa denyutan jantung😂😂.. itu baby sedu lah

4y ago

Siyesla baby sedu

Bkn jantung tu,tp bby sedu😅sy hari2 bby sedu

24w pon kdg terasa denyut baby.

Kdg rs mcm baby tersedu pon ye

sy pn mcm tu