masa trbaik lakukan test

jangkaan period sy mengikut kiraan 8hb3 smpai sekrng sy masih x period.4hri lps sy ada buat test but result negatv.esk dh genap seminggu sy lmbt dtg period.bila kah msa yg sesuai utk sy buat test lgi sekli.sebb g klnk doktr ckp symptom semua tunjk sy ke arah postv,5kli dh check semua ngtv..

1 Balas

Slalunya delay period sminggu dah blh detect pregnant atau x...mcm kes puan mgkin blh cuba lg seminggu... Dan buat test guna air kencing pertama bgn tdo ye puan😊

5y ago

yg seblm ni dh buat first urine..tp ngtv.ok sy cuba bersbr tunggu lgi seminggu