Test awal kehamilan ni leh caya ke?

Pagi tadi saya saja try buat pregnancy test sbb dh seminggu asyik krem perut.2,3 kali dh rasa migrain.double line tapi xterang sgt.saya was2 sbb sepatutnya 4 hari lagi baru period. Xpuas ati sy try plak pregnancy test digital.+ve gak. Tgk tarikh luput pregnancy test tahun depan.tp 2pregnancy test ni sy beli 5bln lps sbb lmbt period masa tu n resultnya sy pregnant jgk tp syg saya gugur 3bln lps. Kali ni betul ke pregnant sbb awal sgt sy try test? Keliru lak.#ingintahu

Test awal kehamilan ni leh caya ke?
7 Balas

klu sya tgok mmg confirm preggy ni,klu mcm tu better lbih berhati hati,jgn lasak sgt,jgn angkat benda berat²,banyakkan rehat dan jgn stress²🤗🤗

3y ago

terima kasih atas nasihat

Hai sis, tunggu sebulan lewat period untuk dapat double line sama terang. Kemudian baru pergi klinik untuk doktor sahkan kehamilan.

3y ago

baik.terima kasih.suami sayapun suhtggu 2,3minggu lg baru check kat klinik

tahniah sis..cuba prgi klinik scan sis..excited pulak sy..

3y ago

awal lg.xnmpak apa klo scan skrg.tq

tahniah puan.. jga dri dn bnyakkn berehat..🤗

3y ago

terima kasih

Betul tu pregnant..Tahniah..jaga diri sis

3y ago

ya.excited gak tp risaupun ada..

taniah sah pregnant rezeki awak

3y ago

Alhamdulillah..terima kasih.semoga pejuang double line yg lainpun dimurahkan rezeki jgk

pregnant

3y ago

tadi saya baru g check klinik nak sahkan pregnant.Alhamdulillah dah nmpk janin tp kcik je rupanya dah 5w5d. 3mggu lgi doctor suh dtg scan lg.