Hi. period sy dh delay tuk 11 ari tp ari ke7 buat test masih 1 line.bile time yg sesuai utk sy test?

1 Balas

Hmm kemungkinan sis pregnant , boleh tggu lagi sminggu untuk check upt balik. Kdang persenyawaan lambat sikit nk detect. Moga dimudahkn segala urusan ye sis. InshaAllah doa banyak2 moga sis pregnant🤲🏻❤️

3y ago

Allahu yeke sis, boleh try mintak doktor ubat kuatkan rahim. InshaAllah moga kalini rezeki sis betul2 amin saya doakan🤲🏻❤️