Baby bump is Aurat

Hi semua. Saja nak share dan saling mengingati sesama ibu hamil. Perkara ini ramai ambil endah dan ambil mudah. Which is baby bump. Ramai sangat yang risau baby bump kecil. Baby bump tak nampak and else. First of all, baby bump adalah aurat. Maka, time pregnant ini janganlah pakai ketat untuk menampakkan baby bump. Banyak baju muslimah ibu hamil yang terjual di pasaran. Baju haruslah longgar . Before pregnant dan after pregnant baju mesti kena longgar supaya baby bump kita orang tak nampak. Kebanyakan influencer memakai baju ketat, skirt ketat semata untuk tayang baby bump. Sangat bahaya. Cause if ada orang dengki, boleh buat macam macam ya . Sebab itu mostly if pregnant selain dari apps ini , jangan inform orang tentang kehamilan kita. Macam macam boleh jadi dan orang boleh buat. Sama sama beringat dan sentiasa hati hati ya ibu ibu hamil semua. Salam beramal.

1 Balas

agree. bukan takat org dengki je, tapiii bile kite tayang baby bump, ade jenis lelaki yg gila seks nii suka amek simpan gambar perempuan mengandung. x caya pegi search dkt fb sana. siap ada group lagi. hati2 lahh ketika share gmbr baby bump. kalau boleh jgn share langsung. x mati pon kalau kite x share gmbr bby bump tu.