Set Kalendar Anda , Follow & Tonton IG LIVE Pertama TAP!

📢 Jangan lupa semua untuk set kalendar anda esok ya! TAP akan adakan IG Live Pertama kami seperti yang dijadualkan di bawah! . 📅 5 Petang, 6 Ogos 2021 👉 Di instagaram @theasianparent_my *pssst! Min rasa nak bagi Giveaway lah esok bernilai RM349.90😆 Lambai sikit dekat bawah siapa yang akan tengok esok 😘

Set Kalendar Anda , Follow & Tonton IG LIVE Pertama TAP!
7 Balas

👋🏻👋🏻hai min..esk sy akan tgk😂🤣✌🏻 harap2 ada la rezki sy nnti ea. aamiin .🤭🤭✌🏻

Hai min. Dekat poster tulis 6 Julai 2021. Ingatkan dah terlepas, nasib baik baca caption 😬

3y ago

hahaha ! alamak! Maafkan min ya, salah tarikh tadi. Sekarang dah betul 😆

🙋‍♀🙋‍♀🙋‍♀👋

Okay min 👌🏻👌🏻😍

tkjut tgok 6 July 😅

3y ago

hahaha ! alamak! Maafkan min ya, salah tarikh tadi. Sekarang dah betul 😆

👋🏼

Me!!!

Post reply imageGIF