Mommies, apa yang anda lakukan untuk jaga bentuk badan selepas bersalin?
Voice your Opinion
Makan jamu
Amalkan pemakanan yang sihat
Kurangkan ambil makanan segera
Sentiasa bersukan/bersenam
Lain-lain (sila nyatakan)

3956 respon

18 Balas

Amalkan pemakanan yg sihat dan BERSENAM ITU PERLU ❤️ nak sihat nak bentuk bdn sprti sblm ni, perlukan aktiviti perpeluhan. Tidak bergantung kpd jamu semata2 utk sihat dna kurus dan cantik.

x mau jamu2 ke apa semua tu. takut effect kesihatan. nk try pemakanan sihat. #TAPXTanamera

Amalkan mknaan yg sihat. Selalu minum jus buah2an hehehe

Makan makanan sihat & rehat secukupnya

Amalkan pemakanan yg sihat

jaga makan dan bersenam

Keep on breastfeeding

Semua di atas perlu

semua di atas

makan dengan baik