keliru

Isnin cek positif...hari ini cek negatif??

3 Balas

Sy pernah cmni.. Mula2 cek naik 2 line. Kali 2 & seterusnya 1 line. P klinik cek pun still -ve. Xlama lepas tu period... Serius sedih. Tmbah dh tgk muka husband excited lain mcm. 2 kali kena tipu cmni.. Sbbnya lewat period drag smpai 10 hari. Lepas pada tu betul2 naik 2 line, xnk percaya dah... Sy dgn husband dua2 xrasa excited. Mls nk mengharap... Tp mmg pregnant pun time tu. Hahaha

5y ago

Yeke sis dayang.. Sabar ye. InshaAllah ada rezeki tu nti. Jgn stress... Xpe, usaha je selagi blh. Jgn putus asa...

Dah berapa hari lewat ? Cuba guna upt lain..

5y ago

Sama2 sis

🤔

5y ago

Itulah keliru kak..khamis lps cek dkt klinik kabur,isnin cek sndri nmpk line..pgi tdi cek negatif pulak