Stress

Ini kandungan yg ke 6, mmg lain rasanya. Tak boleh penat n stress mesti akan bleeding, tapi xbyk. Mmg mcm tu ke? Selera mkn mmg xde langsung. Tak tahu nak mkn apa? Sbb tgk semua mknan rasa nak muntah dan tak boleh nak telan.

1 Balas

Sama mcm sy sis. Sy anak kedua. Stress lain mcm. Benda kecik pon kdg stress terlampau sampai hilang selera makan. Makan je muntah.. Bila dh hilang stress baru blh nk telan mknn..