Streesss Bacaan Bsp Tggi

Ini kandungan ke3... Yg sebelum ni xda sangkut gdm pon... Sekarang tiap bulan kena cek BSP... Cek bacaan pagi ni sampai 6.3...agak2 tinggi sgt x? Lau tinggi nt nurse akan buat pa... Cam mn nak buat... Semalam xda pon makan benda2 manis... Hai streess la... Mengandung sekrang byk betoi mslh...

1 Balas

Bacaan pagi cmni klu sblm mkn, mmg slalu kena on insulin. Hormon sis. X dpt nak kawal. Mmg mcm ni. Kena hadap je. Sy pun gdm. Tp diet control jer.