Dh ke tu?

Ini dah subur ke or kna celup lgi?

Dh ke tu?
4 Balas

Dulu kita rajin buat benda nie. Lepas tue masih tk berjaya. Saya redha dh, sedih bila next month period period dn period 😭. Jadi tgok base on calendar then usaha disitu. Allah tahu apa yg Terbaik dn bila dia nk bagi

4y ago

Aah sma gn sy.. Beli byk2 bt tiap2 bln tp xde rzeki lg.. Pastu lpa dh psl opk sdr2 xperiod je n cek..

belum subur..perlu celup lg. subur brmkna T line sama terang atau lebih terang dr C line.

Belum. Celup lagi

belum.lagi