ada yg sama saya ke ..due (26/09/20)

ini anak sya yg ke 3 ,anak saya prtama dan kedua,tak lama mcm ni anak prtama 37mnggu dh bersalin ..anak kdua 38mnggu... sekarang dah 39mnggu 1 hari .. ada yg sama sya ke ..dh nak msuk 40 mnggu belum bersalin lagi .. kalau dh smpai tarikh due,belum bersalin juga . mcm mna ek ? ada siapa² pernah mengalami tak .

1 Balas

saya ank pertama je overdue ke2 & ke3 39week. #19Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec