+ or - ? tlg tgk pada gambar , due period lagi 3 hari . saja try .

+ or - ?  tlg tgk pada gambar , due period lagi 3 hari . saja try .
5 Balas

tahniah... semoga dipermudahkan... saya pun hari tue belum due period dah try🤣🤣🤣semoga rezeki kita ye🥰🥰🥰jaga diri awak😍

Positive tuu

tahniah sis

4w ago

alhamdulillah kalau + , Terima Kasih awak . tapi masih nak kepastian . kena tunggu due period . nanti buat test lagi . hope ade la rezeki 🤲🏻

positive