Hi Sy nak Tanya, normal ka bayi 1thun lbih kuat ngis stiap mlm atau ptg? Smpai xda suara. Xnk bhnti

1 Balas

tahu punca ke dia nangis sebab apa? ada tak sihat ke sebelum ni?

5mo ago

hmm. taktau punca yang susah tu. kurang pasti. sebab anak saya pernah ada di fasa yang dia asyik menangis jugak. semua benda tak kena. tapi, sebelum tu dia ada demam. dia jadi macam merap, nak dukung je. senyap bila tidur je. ambik 2minggu jugak la baru dia okay.