Saya nak tanya,saya sekarang dah 24 weeks..normal ke ibu mengandung selsema dan batuk??

18 Balas

Ye.. Tpi tgok2 jg simptom dia cmne.. Sy selsema sumbat hidung.. Deria bau xde.. Batuk2 gtl tekak.. Sakit sendi2 bdn.. Skli test covid

6mo ago

Sy pakai ao walet utk sapu kt leher.. kt hidung.. Sbb xleh nafas hidung tsumbat

kalau batuk selsema berlarutan lebih 2 minggu , kena consult dengan doc . musim tak menentu sekarang . take care mommy

sama dgn sy demam , batuk , selsema ,sakit gigi dgn sakit tekak jugak ... dah masuk 24 week jgk

6mo ago

kita sama sisss. saya start demam last day 2023 ritu pakej batuk n selsema smpai gigil time tidur. ni badan dah tak panas tp still selsema n batuk plus hidung lak tersumbat n telinga bengang. lepastu gigi lak tetiba nak sakit time2 ni. sakitnya mcm zaman pakai braces dulu fuhh rasa nak nangis tak tahan😭

normal je tu sis. lagi2 saya ni baru lepas kena covid lagilah rancak batuk tu ajak gaduh 😂😂

ibu hamil sama spt wanita2 lain boleh jatuh sakit. dapatkan rawatan yg sesuai.

ibu mengandung pun masih manusia mommy 😅

Normal je lagi2 skang mmg musim.

Normal kot sebab sye pun sama