Hi mommy,ada tk yg minum susu Anmum perisa coklat, Ok ke atau sma je dgn yg Original

12 Balas

mula preg sy minum susu frisomum perisa vanilla, sedap tapi nurse cakap kalau minum susu baby cepat besar. sy tukar minum koko minda plus. elok sangat, gdm tak sangkut sebab takde gula & kandungan dalam koko minda semua ramuan dia guna yang sunnah, sangat bagus untuk kita & lagi ii untuk perkembangan otak & tubuh baby. hb still okey tak pernah lagi drop

4mo ago

sy beli dalam shoppee. 3kotak total RM50 je. satu kotak ada 17sachet.

Sy minum anmum coklat. 3 kotak rasa nya sepanjang pregnant. Tak pernah beli original sbb mmg nak minum jenis coklat. Sy gdm on dc. Tapi so far ok dulu.check gula ok juga. Mungkin bergantung dgn org juga.

x sedap. sy beli n minum susu anmum. tp tak habis.dah bersalin pun,susu tu masih ada lagi. satu lagi kandungan gula dia tinggi. takut sangkut GDM

4mo ago

Hahah sy minum susu anmum malam sebelum minum air gula esok . Tahu2 sangkut terus laa gdm on ubat 🤣🤣 auto reject susu anmum 🤣🤣 minum susu HL jee flavour original 😋

Mengikut badan masing2. Ada yang original minum ok je, ada yang tak boleh lalu, macam sye memang tak boleh, auto muntah. Kena coklat jugak baru ok

4mo ago

ok sis tq bru nk try 😊

susu anmum gula tinggi..minum susu biase je mcm susu fernleaf, susu nespray atau apa2 susu selain susu anmum..baby pun bleh jdi besar..

I minum anmum coklat tak kena tekak sebab susu anmu rasa hanyir. Pastu tukar enfamama coklat baru ngam. So far ok tak sangkut gdm

Dah beli sekotak je.. rsa kurang sdp(rasa besi). Skrng tukar kpd Enfamama.. Enfamama rsa mcm coklat sbnr😁

Bg sy sama, cuma mmg manis lg yg coklat. Sy bau susu putih first trimester mmg nk muntah.

Saya tak pernah minum perisa coklat sebab ada masalah HB. Saya minum yang plain je. Sedap😁

Dah consume 2 ke 3kotak Anmum coklat bagi sy sedap.. yg plain sy krg suka sbb buat rasa nk muntah

4mo ago

bg sy anmum sedap, yg plain pn sedap tp sy rasa. xmanis..skrg ambik enfamama, sy rasa manis...