Hye mommies ad tips untuk naikkan hb tak.makin lama makin turun

4 Balas

jarakkan x mkn ubat n vitamin dgn susu, minuman manis n kafein? manis2 n kafein ambik time weekend je. stiap hari ambik kacau penyerapan ubat sbb dlm ubat dh ade cukup nutrient utk naikkan hb. x jaga waktu mkn ubat n x jaga mkn minum mmg hb lg turun

6mo ago

sya mmg jarak minum.lagi pon tk minum manis.mmg air kosong je hari2.sya minum sblm tidur

Minum gulsan sis,makan buah delima kalau boleh hari-ii,mkan buat jambu batu ,oren..

Sama lah. Dah amal macam2 still xnaik2. 🥲

Cara u mkn ubat ?

6mo ago

Makan ubat apa sis ? Mmg sekali je eh?