HB low Hi mommies, selain iberet ubat apa lg bole naikkan HB ? sy skrg minum iberet tp xda kenaikkan

38 Balas

blh try minum air letak limau kasturi kosong tnpa gula,lepas makan .amalkn hari² dgn ubt kk bg.. InsyaAllah.saya mula² hb 14 sbb mkn ubt kk dgn amalkn jambu batu tp dh last² ni lalu minum air limau kasturi je. mula² drop 11.3 dpt naik 11.7 balik amalkn minuman tu skali mkn ubt on time.. InsyaAllah ok awak.