Tolong mom's.. sy demam batuk flu.. dlm msa sama high bp & kncing kotor...ade effect ppe x at bby

6 Balas

sy pon tgh alami gejala ni...sy 32minggu..batuk trok,selsma,dmm skit kple dn kncing kotor sgt...kbetuln appoimnt jumpa doktor pkar. .sy d bgi ubat tgok 1minggu ni...klau msih x ok..kne pegi hosp..klau da btuk n bersin..allhuakbr skit bhgian bwah prot...

8mo ago

Demam mmg buat body. Lemahhh sgt... bila batuk tu mmg tkncing2 susah nk tdo.. sy risau bab kncing kotor tu je.. tu nk thu ad effct bby x.. btw take care mom!!!! Doa kn yg baik2 untuk sy n bby ok

Better jumpa doktor sis.. saya pun demam and batuk awal kehamilan. Doktor akan provide ubat yang sesuai untuk ibu hamil. Avoid purchase ubat dari luar.

8mo ago

For flu n fever.. doct dr kD suggest kn untuk ambil at privet klinik.. i x risau sgt flu fever.. tp kncing kotor tu😭😭😭

Jumpa doc dgn kadar segera pastu tlg tlg minum air masak

8mo ago

Dh on atibiotik untuk kncing kotor.. tggu appt 3hb ni.. doakn i n bby baik2 shj

Jumpa dr terus sis. Dr akan monitor. Tc

x ar bb tu apa

dah jumpa doctor?

8mo ago

17w4d...