Saya nak tanya ada tak mommy yg kandungan 2bulan. tapi payudara dah start sakit? normal ke?

3 Balas

sy waktu nk period sakit breast gak tp 2hri ja .hri ke 3 period xskit dh .tp wktu ngndung pun sakit breast ..tapi bila ngndung ni .sakit dia berterusan cuma biasa2 ja .xda berdenyut tegang smpai sakit gitu ..

normal kot sis..sy sblm tau mgandung breast dh sakit...skg 7w ada kurg dh...org ckp sakit tu boleh dtg dan pergi😂😂

1y ago

samalah sy sblm thu pregnant sakit breast.. skrg 7 week juga.. sy first time slps 2thn perkahwinan bru dpt rezeki bby..bila tnya pengalaman org lain.. rmai kta hjung2 nk bersalin bru sakit breast.. tp sy ni awal lg.. jd risau. lg byk bca. lg byk tkut😄 sbb mcm2.. tp ada juga kta normal hormon susu n darah tengah mangalir kt bhgian breast..

aah. sy sakit2 breast. sama timing. lebih kurang 2 bulan. kdg2 sakit. kdg2 tak. mmg camtu sis...

1y ago

biar je sis. jgn urut2. dia sakit sbb nk produce susu tu nnt...