Nak tnya normal ke baby girl berdarah pd kemaluan nya.Baby baru 5 hari

10 Balas

normal,sy pon dulu trkjut jgk,igt sy jg x btul ke ap... bila tye nurse dia ckp itu mcm drh period brmkna rahim dia normal...kne pntau je jgn lbh dr 7 hri,nangis laa jgk sbb x tahu,tye mk pon dia x tau dgn dia pon ikut nangis2😅.... nurse ckp smua girl sama antra nmpk dgn tk x je... kdg2 dh brcmpor kt najis sbb tu x nmpk...

normal sis . dulu pun saya terkejut buka pampers ada drah kt kemaluan anak girl saya. . siap mcm ada bnda lekit2 lg kekadang tu ..mcm keputihan tu 😅 tnya kk its normal sruh pantau je

mcm baby sy.. kluar keputihan lps tu ttek dia bngkak susu, kluar susu klau urut slow2.. mse sunat kn bby, tnye doc skali, doc ckp normal klau bby girl.. klau kluar drah pn normal doc ckp..

normal sis,,, anak sy pon sama ada... ibu sy bgtau, masa sy baby pon ada juga drh kluar. itu hormon dari ibunya. tanda rahim sihat dan subur😊

Normal sis, tu sbb hormon kita haa.

ye betul klau baby gir adalah normal .

normal. bersihkan mcm biasa.

normal. sebab hormon kita tu.

normal sis...

Yup normal

11mo ago

terima kasih semua ibu²