Normal ke kandungan 5 week baru nampak kantung 😔😔 risau

20 Balas

Macam saya masa 4w gatal nak scan tapi rahim tengah menebal, then scan 6w baru nampak kantung, so saya pergi scan untuk 8w alhamdulillah dah nampak janin dan heartbeat ☺️ hehehe kena fikir positif taw sis jangan stress2

Normal sis.. kalau sis xnk byk isau and anxiety sis kne bykkn membace mcm expected baby growth weeks sterusnye mcm mne.. and normal symptoms / alahan ibu mengandung.. sb stiap mggu bese alahan lain2.. baru sis xisau.

normal sis. xsemestinya pregnancy anak first sama dgn anak second. pikir baik² InsyaAllah jadi baik semuanya. saya rasa repeat 2 minggu lagi ade heartbeat tu. jaga diri baik² sis

Yup. Normal sebab tu suggested first scan 8 weeks ke atas. 5 weeks besar sesame seed je awak. No worries 😊 awak tunggu awak punya next appointment lagi 2 minggu kan.

12mo ago

Normal je. Every pregnancy kan tak sama. 😊

Normal sis.. Sy 5 weeks nmpak kantung je, 6 weeks dah nampak janin, 7 weeks dah ada degupan jantung🥰 Scan slalu sbab pernah bleeding

normal sis. sy first scan dlu pun gamble je g klinik nk cek. doc ckp kalau x nmpak lg, nnt 2 minggu akan dtg, dtg scan balik

normal mommy. kalau janin /ambrio akn nmpk sewktu kandungan 7/8 week ke atas bergantung individu juga

awal lagi, ce repeat lagi 2 minggu. mesti nampak baby dalam tu. boleh nengok dia ada heartbeat lagi.

normal sis 5weeks bru nmpk kantong . sy pon cmto sblom nie . skrg alhamdulillah da nk msok 30weeks

normal, saya dulu 6 weeks gatal gatal nak scan, lepastu overthinking. week 9 baru ada kantung