tiptoe hi macam mana nak atasi masalah tiptoe ye anak dah 2.6 month , ada terapi apapa tak help me😭

4 Balas

mintak tolong yg mana ada pengalaman anak tip toe ni nak buat mcm mana ye? boleh ke pegi ke hospital utk terapi atau ada solution lain, mcm ada alat membantu dia utk tak tip toe dah? help me mommy semua tq

Sis pergi bwk jumpa doctor. Further checkup ye. Setiap apa yg merunsingkan kita, pergi je tanya yg ahli. Yg pakarnya. Moga dimudahkan urusan

Jumpa doktor sebab one autism sign adalah tiptoe (tak semua)

jumpa doktor