Nk tnya Klau dh ad turun tanda darah cmpur lendir MCM mne kena g hospital ke

7 Balas

Brp minggu tu sis ? Saya pun ada , saya baru 36 minggu 1 hari harini , semalam genap 36 minggu ada darah mcm darah period siap ketulan . Perkara biasa ke ya ? Takut 🥲 siap ada sakit senggugut . Smlm dh jumpa dr , dr kata dinding rahim ada luka maybe . Tpi rasa sakit mcm senggugut tu ada . Nak tido pun asek bangun tido bangun tido je

2y ago

biasa nk besalin tanda darah warna coklat + lendir sis. kalau rasa mcm sengugut tu pn kena pantau time dia kerap x. sy nk besalin pn cmtu ada rasa sengugut sket² je.