Nk tnya Klau dh ad turun tanda darah cmpur lendir MCM mne kena g hospital ke

7 Balas

pegi sis. sy pn ada turun tanda darah lendir warna coklat pukul 7 malam. tapi takde contraction. da pukul 10 gtu bru rasa cm xsedap. contraction pn mild je. sy trus g hospital dlm pkul 11pm. daftar n cek smua pkul 12. pkul 1.30 pagi tu jugak dah bersalin 😂😂 ingatkan besok siang ke atau lambat lagi ke, nasib sy ikut kata hati pegi je la hospital cek. #38w

1y ago

sory lambat reply. ada darah x? lendir sy tu cmpur darah sket. bile tgok kat pantyliner darah tu warna coklat gelap. ada stengah hosp, kalau ckp ada tanda je tp xde bukaan dorg suh balik dlu. mcm sy, sy tgu sakit contraction dlu. sbb kalau pegi ckp cmtu kompem dorg seluk nak cek bukaan. 😂