Nk tnya Klau dh ad turun tanda darah cmpur lendir MCM mne kena g hospital ke

7 Balas

smela sy hrni bru msuk 37w smlm dh prgi hospital cek laluan sbb contraction tp dr suruh balik sbb bukaan bru 1cm. hrni xbrhnti kuar lendir coklat n seakan drh sikit tp tak rasa contraction. sy tnye jiran sy , dy ckp kalau kuar lendir dgn darah beserta contraction kerap baru pergi hospital. kaalau rasa drh tu keluar banyak tu tnda dh nk brslin tp mgkin kena admit ward dlu kalau tkde sakit contraction. tp biasa kalau bukaan bru 1 cm, 2cm dy suruh balik dlu. kalau 3cm ke atas bru dy thn wad