Nk tnya Klau dh ad turun tanda darah cmpur lendir MCM mne kena g hospital ke

7 Balas

kalau DR. i dia bgtau kalau ketuban pecah,ada kontraksi br jmpa doktor.sktkt ada darah skit2 xda kontraksi xpyh dia kata..

2y ago

sy pn memule pikir mcm sis ckp tp sy xsedap hati. sy pegi je hospital lepas tanda darah coklat tu. contraction pn takde. smpai spital dah 4cm rupanye. xsmpai 2jam lepas tu besalin masa 7cm. kalau sy tgu contraction betul² tu rasa da tebesalin kt rumah 😂