Hi,nk tnya mcm ni positif ke,dah lewat sebulan msa lewat seminggu tu ada cek jgk tp negatif

4 Balas

Nampak garis samar. Tapi kalau kira ikut lmp, dah lewat sebulan patut dah pekat. Rasa ovulation lambat ni. Mungkin baru 4-5w. Nanti boleh test lagi selang 2-3 hari InshaAllah makin pekat 😉

2y ago

Saya pon lewat sebulan period.Betol mcm sis ni cakap 👍

Nampak samar samar tu. Insya’Allah ada. Hormon hcg akan meningkat setiap 48 jam. Nanti boleh try buat test lagi.

tahniah nampak garis samar² tu in shaa Allah ada rezeki puan ....lagi 2 minggu test balik mungkin dah terang ☺

2y ago

trima kasih smoga ada rezeki kali ni😊

selalu klau samar ii mcm ni doc suruh tunggu lagi 2 minggu check balik

2y ago

oh ok sis terima kasih 😊