bolehka ibu hamil makan maggie?sbb saya makan sayur sma ikan .. saya muntah🥺🥺maggie je ok

3 Balas

Sis, saya pun ada teringin maggi masa pregnant ni, pernah jugak laa makan, tapi rencah rasa dia tu saya guna separuh je (or less sebab husband yang masak, saya tak boleh bau masakan). Dah la saya teringin Samyang yang pedas tu 😂 Haritu saya ada search jugak pasal ni, ikut pemahaman saya, boleh makan, cuma jangan berlebihan. Cukup untuk hilangkan kempunan macam tu lah. Saya doakan pregnancy awak dipermudahkan 😊 semoga awak jumpa makanan yang sesuai & boleh bagi awak & baby tenaga and khasiat secukupnya.

Boleh kot teringin tapi serbuk nya tu jangan guna banyak nya. Sikit sikit buat penambah rasa je. Lepastu dalam sebulan jangan makan selalu. Cukup la sekali dua je buat lepas teringin tekak

boleh ja..jgn berlebihan..kalu kdg2, ok je rsnya