salam.mommy nk tnya klau kandungan 7w lebih dpt rasa apa je y?

8 Balas

Kandungan masih awal , mungkin bermulanya drpd sac ke janin & heartbeat . Ibu pregnant akan rasa alahan saja drpd pergerakn dlm perut . Dalam TAP ni ada journey untuk baby weeks by weeks . Sis boleh pantau keadaan baby , 18 weeks keatas certain moms ada start rasa pergerakan & tahu jantina baby . Have safe and sound journey and take care .

2y ago

tq.sist 😇