Yang pernah keguguran... mcm mana gambar scan terakhir? Kantung meleper? Atau kantung kelihatan sihat?

6 Balas

7 tahun dlu dlm 8week sy keguguran..kantung bulat jer tp xde denyutan jantung..x nmpak kelip2 tu..pastu msuk kamera dr bwh, mmg dah xde dah..now selepas 7 tahun, sy prgnent dah 24week..doakan sy & baby yer..

2y ago

InsyaAllah kali ni awak akan dpt melahirkan zuriat awak jaga baik2 take care selalu. Doakan sy juga ya❤️