ada tak ibu ibu kt sini berpantang sendiri dgn suami? ank sulung? ssh x nk jga?

19 Balas

tdk pasti sis..sbb lain org lain cara ada yg berpantang dgn keluarga ada yg berpantang sendiri..KLU sy dari anak pertama Smpai lah anak Mo masuk no4 ne sy berpantang sendiri sambil sy buat krja rmh pelan2..ada juga suami tp sy fhm keadaan dia sy jenis tdk suka menyusahkan JD sy diam saja apa yg sy blh buat sy buat..JD sy urus diri sendiri..