Normal tak 39week 5hari blm ada tanda nak besalin

4 Balas

kalo blum smpi due , ok lg tue.. sya ank ke-2 overdue 5hari 🥲 ngam2 tarikh nak induce , tetiba sakit perut dan keluar tanda.. alhamdulillah x jdi induce..

2y ago

pujuk baby sis , in shaa allah baby dgr nnt.. sya pun skg nak pujuk2 baby la.. due spttnya ngam2 ramadhan harap x overdue..

tapi kena scan juga tengok air ketuban..cek keadaan baby..sy ritu cek air ketuban kurang terus kena g hspital

bykkn berjalan n buat squad exercise... mkn EPO pun membantu jugak sis..

2y ago

evening prime oil, sis...

normal..anak sy yg kedua ni..over due sehari ..pastu dr induce ..baru kuar. hehe